Pedicure

PEDICURE MAARSSEN

Voeten die er mooi uitzien, dat is de wens van velen. Op warme dagen wilt u uw voeten toch niet verstoppen in dichte schoenen? Bij ons kunt u terecht voor een pedicure in Maarssen. Na de uitgebreide behandeling loopt u de deur uit met voeten die gezien mogen worden!

UW VOETEN IN GOEDE HANDEN

Geef uw voeten de verzorging die ze verdienen en boek een pedicure in Maarssen bij Lotus Health Studio. In onze salon zijn uw voeten in goede handen. We werken met kwalitatief hoogwaardige producten die uw voeten de verzorging geven die zij nodig hebben. Het resultaat? Zachte en verzorgde voeten.

We nemen uitgebreid de tijd voor u tijdens de behandeling. Terwijl u lekker aan het genieten bent van u kopje koffie of thee word u lekker gemasseerd in onze luxe pedicure stoel met massage functie. We beginnen met het wassen van uw voeten, het verwijderen van eelt en het verzorgen van de nagels.

Daarna volgt een ontspannend voetenbad en worden uw voeten en onderbenen gescrubt. We geven uw voeten daarna een uitgebreide massage. Tot slot polijsten of lakken we uw nagels. Uw voeten kunnen er weer tegenaan

Heeft u last van schimmelnagels of een ingegroeide nagel, kloven. Onze gediplomeerde pedicures helpen u graag.

Kijk hier onder welke pedicure bij u past