Massages

Massage Maarssen

Drukke dag gehad en toe aan ontspanning? Met een massage van Lotus Health Studio in Maarssen verdwijnt spanning en kom je volledig tot rust. Kies uit diverse massages waarmee je je lichaam weer helemaal in balans brengt. Wil je samen met een vriend of vriendin komen? Boek dan een massage in onze duo-ruimte.

 

  1. Massages vanaf € 30,- per 30 minuten
  2. Gediplomeerde masseurs
  3. Optimale begeleiding
  4. Duo-massage mogelijk

Kijk hier voor een overzicht van onze massages.

Duo-massage

Deep-tissue-massage

Sportmassage

Triggerpoint-therapie

Cupping

voetmassage

Hotstone-massage

Massages-ladies-only

Voor meer informatie over onze massages of het maken van een afspraak in onze salon in Maarssen neem je

contact met ons op via 0644236468 of info@lotushealthstudio.nl

 

De massage behandeling

Massage is een manier om spanning effectief af te bouwen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Geef je lichaam over aan de vaardige handen van een van onze masseurs/masseuses.

Waarom is een massage goed voor je?

Een massage heeft vele voordelen voor je lichamelijke gezondheid en geestelijke welzijn, zoals:

Vermindering van stress en spanning: een ontspanningsmassage vermindert stress en spanning, wat bijdraagt aan een verbeterde stemming, betere slaap en minder pijn.

Verbetering van de bloedcirculatie: massages stimuleren de bloedsomloop. Een betere bloedcirculatie draagt bij aan de gezondheid van je hart en het immuunsysteem.

Verlichting van spierpijn en stijfheid: als je last hebt van stijve spieren is een massage een van de manieren om verlichting te brengen. Dat is niet alleen nuttig voor sporters, maar ook voor mensen met een zittende levensstijl.

Verhoging van de flexibiliteit: soepele spieren is een gunstige effecten van een massage. Hierdoor neemt je bewegelijkheid toe waardoor de kans op blessures afneemt.

Huidverbetering: massages hebben een positief effect op je huid. Massages stimuleren de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.