Gezichtsbehandeling

Lotus Health Studio biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan zowel voor vrouwen als mannen. De behandeling wordt afgestemd op basis van uw huidtype en de behoeften van uw huid.

 Gezichtsbehandeling voor mannen.

Tegenwoordig vinden de mannen het heel belangrijk om er goed uit te zien. Daarom bieden wij bij Lotus Health Studio ook gezichtsbehandelingen voor mannen.

De mannenhuid lijkt in eerste instantie veel op de vrouwenhuid. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Mannen produceren meer talg dan vrouwen. "Dit wordt veroorzaakt door de grotere hoeveelheid testosteron. Talg kan de poriën verstoppen, waardoor je mee-eters en andere onzuiverheden krijgt. Na een gezichtsbehandeling heeft je huid meteen een frisse uitstraling.

 Het advies is om een keer in de 6 tot 8 weken langs te komen voor een gezichtsbehandeling.Soorten reinigingen

 

Oppervlaktereiniging

Tijdens een oppervlaktereiniging verwijder je make-up en dode huidcellen van je huid, je reinigt dus alleen de buitenste laag van de opperhuid tijdens deze reiniging. Over het algemeen wordt voor een oppervlaktereiniging gebruik gemaakt van een cleanser, Face wash of Hydrofiel olie (wateroplosbaar). Zo zijn er vele mogelijkheden om een oppervlaktereiniging uit te voeren.

 

Dieptereiniging

Om te beginnen wordt uw huid grondig gereinigd met een cleanser. Hierna wordt de huid gepeeld met een speciaal product om de bovenste laag van de huid (epidermis) wat dunner te maken. Wanneer uw huid helemaal schoon is, worden de onzuiverheden handmatig verwijderd. Soms gebruiken we eerst een steriel naaldje om puistjes of gesloten comedonen aan te prikken, waarna we ze vervolgens met lichte druk kunnen verwijderen. Na de dieptereiniging kunnen wat zichtbare sporen overblijven zoals roodheid en/of kleine puntjes bloed. Uw huid kan dan ook wat gevoelig zijn. 

Deze behandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Reiniging

Peeling of lysing

Vapozone

Onzuiverheden verwijderen

Vitamine C serum

Masker

Gezichts- en decolleté massage

Dagcrème

Sunblock

 

Duur van de behandeling: 90 min

 

Tijdens alle behandelingen gebruiken we de producten die precies afgestemd zijn op jouw huidtypeunnamed
unnamed
facemudopt700x525
facemudopt700x525
facial-treatment-1
facial-treatment-1Instagram